Super-router från Huawei

  • 16 november 2018
  • 0 svar
  • 2221 visningar
Super-router från Huawei
Användarnivå 7
Emblem +9
  • Community Manager
  • 664 kommentarer
Upplever du att hastigheten i sommarstugan inte räcker till för att streama favoritserien? Bor du i ett modernt hus med väggar som stoppar signalen och därmed påverkar surfupplevelsen negativt? Oavsett utmaning finns det nu ett alternativ som säkrar den bästa möjliga uppkopplingen. Huawei B2368 levereras tillsammans med en extern MIMO antenn vilket gör att routern kan fånga 4G signalen även på platser där signalstyrkan är svag.Själva routern kan placeras vart som helst i ditt hem för att få den bästa möjliga WiFi-täckningen. Tidigare har man även behövt ta hänsyn till 3G/4G signalstyrkan när man väljer vart routern ska stå. Med denna modell följer det med en extern antenn som kan fästas utomhus på antigen väggen, taket eller varför inte på balkongen.

Genom antennens runda form, fångar den upp signaler från alla riktningar utan att någon konfiguration eller riktningsinställning behövs. Det innebär att den kan öka näthastigheten och täckningen med upp till 70 procent.

Installationshjälp

”Oj, den här verkar ju perfekt men jag äger ju inte ens en borr” kanske du tänker nu? Äsch, det gör inget. Nu kommer vi att erbjuda möjligheten att få routern monterad och installerad med hjälp av Hemfixare.se.

De består av ett nätverk av certifierade tekniker och handymans som hjälper dig att komma igång med din nya router. Är du intresserad eller bara vill höra mer? Slå en pling, chatta eller mejla vår kundservice så kan du få all information och lite till.
Engångskostnaden är 995 kr (ink RUT).
Hur fungerar det?

Rent tekniskt fungerar routern genom avancerad 4G-teknik, så kallad MIMO som innehåller hela fyra antenner och kan på så sätt öka hastigheterna med upp så mycket som fyra gånger.

Skulle du jämföra det med antalet körfält på en väg har MIMO möjligheten att hantera fyra gånger så mycket trafik än vanlig LTE. Vilket i praktiken betyder att det går att ladda ned- eller upp mycket fortare.Den faktiska hastigheten för nedladdning avgörs beroende på hur nära en 4G-mast man bor och hur många användare som surfar på den masten samtidigt. Routern fungerar bäst där 4G-nätet är väl utbyggt. Våra interna tester har visat fantastiska hastigheter på upp till 326 Mbit.


Installationsguide

Detta ämne har stängt för kommentarer