F.A.Q.

Få koll på ditt användande

  • 16 March 2018
  • 0 svar
  • 6583 visningar
Få koll på ditt användande
Användarnivå 5
Emblem +5
  • Retired Moderator
  • 150 kommentarer
Sitter du och funderar på om det finns något bra sätt att hålla koll på hur många samtal som du egentligen ringde förra veckan till den där personen som du tycker om? Eller om du har surf kvar så att du kan streama säsongsfinalen av den där serien som du somnade ifrån igår kväll under resan till jobbet? Som tur är så kan du följa ditt användande på Mitt3. Antingen på webben eller i vår app.

Först och främst så kommer du att behöva ett Mitt3-konto. Om du ännu inte har registrerat ett så rekommenderar vi dig att läsa kom igång med Mitt3 innan du fortsätter läsa vidare här.

När du loggat in på Mitt3 så kommer du direkt att kunna se ditt användande. Om du loggat in med ditt telefonnummer så kommer användandet att vara för det abonnemang vars nummer som du loggat in med. Men om du loggar in som administratör (inloggning med e-postadress) så kommer du att se ett sammanlagt användande för alla dina abonnemang. Du kan välja abonnemang som du vill se användandet för genom rullistan uppe till vänster.


Beroende på abonnemang som du valt så kommer du att se någon av nedanstående grafiska representationer för ditt användande på abonnemanget:Du kan trycka på cirklarna för att få detaljerad information över ditt användande. Exempelvis så klickar du på den lila cirkeln för att få mer information om ditt surfanvändande. Du kan då se din dataanvändning uppdelat per dag, men också hur mycket surf som varit fri musikstreaming.


Detta ämne har stängt för kommentarer