Pågående

Höja eller sänka surf

  • 11 May 2020
  • 5 svar
  • 662 visningar

Användarnivå 1

Hej alla här på 3 Community jag har ett förslag till dom som har hand om abonnemang systemet  jag rekommenderar er att skaffa ett system där alla som är abonnemangs kund eller blir kund kan ha kostnadsfri förmån då menar jag att är abonnemangs kund hos3 ska man kunna höja eller sänka sin Surf och betala samma månadskostnad som har istället för att betala extra i månaden jag vill veta vad ni andra tycker om den idén som sagt är detta bara ett förslag så kommentera om ni tycker att de låter som en bra idé eller inte 


5 svar

Användarnivå 5
Emblem +9

Tja @Sadeq_ubi66 kul att du kommer med förslag!

 

Menar du att man ska kunna ändra abonnemangsform via Mitt3 och även att det surfen man väljer ska vara på samma kostnad oavsett surfmängd? 

Användarnivå 1

Ja precis

Användarnivå 5
Emblem +9

 @Sadeq_ubi66  Jag ska givetvis ta vidare feedbacken kring att kunna ändra abonnemangsform själv, däremot kan vi inte likt företagsabonnemangen enbart ebjuda en månadskostnad oavsett surfmängd som det ser ut på marknaden idag. 

Användarnivå 7
Emblem +40

@Sadeq_ubi66 Jag tycker spontant att det låter som en väldigt udda idé - att kunna byta abonnemang både uppåt och neråt utan att det blir någon skillnad i pris? Det tar ju helt bort meningen med att man då ens ska byta abonnemang, om priset fortsatt är det samma. Då skulle väl lösningen med endast ett abonnemang vara bättre?

Men som marknaden ser ut idag är det nog inte ett alternativ eftersom användandet är väldigt individuellt hos privatkunder och det finns stora prisskillnader mellan det minsta och största abonnemanget.

Användarnivå 7
Emblem +10

Tack för du delar dina tankar och idéer @Sadeq_ubi66:relaxed:

Jag är lite på samma spår som @Pettersson - alternativet skulle då vara att erbjuda endast ett abonnemang och pris för alla, likt vi gör på företagssidan. Utmaningen blir då att vissa får betala mer än vad de egentligen skulle behöva om de inte surfar så mycket. Totala priset med en mobil skulle också påverkas negativt i vissa fall. 

Däremot gillar jag din idé kring möjligheten att byta abonnemangsform/surf själv via Mitt3. Vi tittar faktiskt på det redan idag och kommer att eventuellt erbjuda denna funktion om inte allt för lång tid! :)

Svara