Genomförd idé

Ny forumavdelning eller underforum för hårdvara

  • 10 September 2018
  • 1 svar
  • 205 visningar

Användarnivå 5
Emblem +10
Har en idé om en ny forumkategori placerad antingen under "Välkommen" som ett nytt underforum benämnd "Mobiler & Hårdvara" eller som en helt egen forumdel benämnd "Hårdvaror hos Tre" med underforumen "Mobiler", "Modem & Router" och "Tillbehör" alternativt "Accessoarer".
Personligen föredrar jag det sistnämnda alternativet med en egen forumdel.

I detta nya underforum eller i de nya underforumen skulle trådar som handlar om hårdvara bättre passa in än i exempelvis "Abonnemang" eller "Lounge" då ämnet inte är frågan om vare sig abonnemangssupport eller en tråd för diskussion eller extern fråga, vilket jag tolkar att forumdelen "Lounge" är till för.

Med en avsedd del för frågor om hårdvaror som inte rör köpt hårdvara eller support för densamma blir forumet bättre strukturerat och möjliggör även flytt av hårdvarurelaterade nyheter från just "Nyheter" när nyhetens behag har gått över, dvs när det inte längre är en nyhet att viss hårdvara lanseras eller börjar säljas hos Tre.
Samtidigt kan det ha uppstått värdefull diskussion i en sådan nyhetstråd och användare kan ha delat med sig av användarupplevelser eller erfarenheter som gör att andra kan tänkas vilja ta del av dem och då passar tråden bättre in under en egen hårdvarurelaterad del av forumet.

My 2¢.

1 svar

Användarnivå 5
Emblem +10
Hej @Tristan och tack för att du tagit dig tiden att ge feedback.

Vi håller helt klart med dig om att det är dags att addera några kategorier till 3Community. Vi diskuterar just nu exakt vad som kan vara relevant och dina idéer kommer vi givetvis att ta i beaktande,

Om det är någon annan som har tips på vilka kategorier som kan vara bra att addera, kommentera gärna i den här tråden så får vi ett hum om vad som kan behövas i framtiden ☺️.

Svara