Besvarat

Vad händer när man nollställer mobilen?

  • 31 december 2018
  • 2 svar
  • 55 visningar

vad händer när man nollställer mobilen

[Redigerat] - Ämnet har flyttats till mobil - Ämnets titel har redigerats för att reflektera innehållet bättre
icon

Bästa svar av Chipsgeneralen 31 december 2018, 11:59

Hej, när du nollställer en telefon så tar du bort all information på telefonen. Dvs att den blir som dagen du öppnade förpackningen telefonen kom i. Alla inställningar kontakter osv försvinner (om du inte gör en säkerhetskopia till antingen Googles tjänst eller apples egna tjänst.
Hoppas det klarnade lite!
Visa original

2 svar

Okey. Happy New Year
Användarnivå 5
Emblem +9
Hej, när du nollställer en telefon så tar du bort all information på telefonen. Dvs att den blir som dagen du öppnade förpackningen telefonen kom i. Alla inställningar kontakter osv försvinner (om du inte gör en säkerhetskopia till antingen Googles tjänst eller apples egna tjänst.
Hoppas det klarnade lite!

Svara