Fråga

iPhone 11 folk hör mig inte när jag pratar / dålig mottagning

  • 4 juli 2020
  • 3 svar
  • 55 visningar

Hej, jag har nyligen köpt en iPhone 11 via Tre, och det är problem att ringa med den. De jag pratar med hör mig dåligt, de säger att jag försvinner i vågor, och det är nästan omöjligt att föra ett samtal. Ibland går det däremot bra, men oftast är det dåligt. Detta är hemma i min lägenhet mitt på Södermalm i Sthlm, och staplarna visar att mottagningen/täckningen är dålig på den. Jag tänker att det kanske kan ha ett samband.
Mottagningen på den nya iPhone 11 är till och med sämre än min gamla iPhone 6 (som dessutom hade lite skadad antennsladd efter ett batteribyte! Jag har gjort alla uppdateringar av mjukvaran i telefonen och det blir ingen förbättring.
Dessutom hör ingen när jag svarar, utan det verkar vara en fördröjning på några sekunder när jag har svarat.
Är detta ett måndagsexemplar eller är alla lika dåliga?


3 svar

Användarnivå 1

Hej Eva maria beroende på när du köpte din telefon så skall du ha en garanti Annars så om du har 3trygg ska de också kunna täcka detta.När de kommer till täckningen rekommenderar jag med att kors testa ditt simkort från din telefon till din gamla och se om de blir samma problem då för då kan du se om de telefonen eller sim-kortet som är problemet annars kan du ringa 3S Kundservice på nummer 077-173 53 00 

Användarnivå 6
Emblem +10

Hej, som @Sadeq_ubi66 säger är det något som kan vara bra att se över. 
 

Men, är ljudet lika dåligt när du kör med hörlurar? Eller när du är uppkopplad mot wifi-samtal?

har det varit från start? Och överallt? 
 

Användarnivå 1

Vad menar du 

Svara