3Säkerhet

 • 27 mars 2018
 • 0 svar
 • 1057 visningar

Användarnivå 7
Emblem +9
 • Community Manager
 • 559 kommentarer


Har du någonsin funderat över hur säker den informationen som du har i din mobil, surfplatta eller dator är? Skaffa 3Säkerhet och skydda dina enheter när de är uppkopplade hemma, på kontoret eller resan och tänk på något roligare istället.


Vad ingår i 3Säkerhet?


3Säkerhet ger dig ett komplett skydd för alla dina enheter. Med flera licenser kan du skydda inte bara din mobil utan även din dator och din surfplatta. Om du befinner dig i en situation där du har licenser över så kan du även bjuda in vänner och familj via säkerhetsportalen så att de kan skydda sina enheter på din bekostnad.

Familjeregler.
Med 3Säkerhets familjeregler kan du enkelt anpassa vilket innehåll på nätet som dina barn ska ha tillgång till. Dessutom kan du enkelt ställa in barnens skärm-/surftider och på så vis äntligen få tvinga till dig lite kvalitetstid med ungarna framför tv:n.

Gör barnens onlinevärld säkrare genom att sätta gemensamma familjeregler tillsammans med barnen. Var tillgänglig och intresserad av vad de gör på nätet, lyssna och diskutera. Prova det där spelet eller chatten som barnen intresserar sig för. Skydda dem online, följ åldersgränser och kom överens om vad era familjeregler är på nätet.

Säker surf.
3Säkerhet ser till att du alltid kan surfa säkert på nätet genom att skydda dina personliga uppgifter, lösenord och bilder. När du använder banktjänster och shoppar på nätet kan du känna dig trygg med 3Säkerhet installerat. Visste du att när du surfar via WiFi-nätverk på t ex restauranger och caféer är din enhet utsatt för mer risker? Så man ska inte blint lita på att hipstern i hörnet endast sitter och skriver på sitt teatermanuskript.

Stöld- & bankskydd.
Med 3Säkerhet kan du spåra en försvunnen eller stulen enhet och förhoppningsvis hitta den igen. Det går även att låsa, slå på larm eller radera personlig information från den försvunna enheten. Stöld- och bankskydda innehållet på dina enheter mer 3Säkerhet och minimerar du risken för att andra kommer åt dina uppgifter. På så sätt kan du luta dig tillbaka och göra säkra betalningar när du beställer kläder online som du inte riktigt är säker på kommer passa.

Antivirus.
3Säkerhet uppdaterar och kontrollerar dina enheter i bakgrunden och rensar bort skadligt innehåll. Tekniken som används är via vår prisbelönta leverantör F-Secure som är bland de bästa i världen.

Hur beställer och aktiverar jag 3Säkerhet?


 1. Logga in på Mitt3
 2. Gå in under Abonnemang och tryck på 3Säkerhet
 3. Välj det mobilnummer du vill köpa 3Säkerhet för
 4. Ange din e-postadress
 5. Välj antal enheter du vill köpa licenser för. Inom kort får du ett mail med inloggningsuppgifter för aktivering av 3Säkerhet.
 6. Aktivera 3Säkerhet för varje enhet genom att logga in i Säkerhetsportalen och ladda ner 3Säkerhet-appen och klienten till de enheter du vill skydda.

 1. Öppna mailet från 3Säkerhet, skriv upp ditt användarnamn och lösenord och tryck på "Klicka här för att installera" för att påbörja installationen.
 2. Välj om du vill installera på din dator, mobil eller surfplatta. Du kan välja Windows, Mac, Android, iPhone eller iPad.
 3. Följ därefter instruktionerna i installationsprogrammet.

Frågor och svar:


Hur lägger jag till en enhet?
 1. Starta 3Säkerhets programmet på din dator och klicka dig vidare till Säkerhetsportalen. Här loggar du in med den e-postadress och det lösenord du valt vid installationen.
 2. Välj om du vill installera på din egen, ditt barn eller någon annans enhet.
 3. Välj om du vill skicka installationslänken via e-post eller via SMS. Fyll sedan i e-postadress alternativt mobilnummer till mottagaren vars enhet ska skyddas.
 4. Nu har installationslänken skickats. Öppna meddelandet på den mobil, surfplatta eller dator som ska skyddas och välj 'Installera 3Säkerhet'.
Jag har inte fått mailet/ Jag har glömt mitt lösenord?

Kika i skräppostmappen för din mail eller surfa in på Säkerhetsportalen och klicka på "Har du glömt lösenordet?". Fyll i den e-postadress du angav när du köpte 3Säkerhet. Nu får du ett mail med nya inloggningsuppgifter.

Jag minns inte vilken e-postadress som jag registrerat

Om du inte minns vilken e-postadress du angav vid köptillfället kan du logga in på Mitt3 och klicka på "Abonnemang" och sedan "3Säkerhet". Under rubriken "E-post/användarnamn" ser du den e-postadress som registrerats med din 3Säkerhet-produkt.

Detta ämne har stängt för kommentarer