Jag behöver mina gamla fakturor

  • 21 mars 2018
  • 0 svar
  • 573 visningar

Användarnivå 5
Emblem +5

Om du behöver komma åt äldre fakturor av redovisningsskäl eller av ren nostalgi så kan du hitta de 18 senaste fakturorna om du loggar in på Mitt3 via webben (6 senaste via Mitt3-appen).

Samtalsspecifikationerna tas bort efter 6 månader men resterande delar av din faktura som första sidan, kontosummering, momsspecifikation och summering per nummer finns kvar längre än så.

 

 

80b7ef0c-3cf5-4fc9-aaa8-e15f40caa237.png

 

 

 

Jag får upp ”du har inte tillgång till fakturor”, vad gör jag då?


Då låter det som att du har loggat in med ditt mobilnummer. För att kunna se fakturorna så behöver du logga in som administratör om du har flera abonnemang. Logga ut och logga istället in med mobilt bank-ID eller din E-mail. Har du ännu inte registrerat dig som administratör så kan du göra det här. Skriv in ditt personnummer och din e-postadress och när kontot skapats så kommer ett lösenord att skickas till din folkbokföringsadress.

 

 

 

Vad gör jag om fakturan som jag letar efter är äldre än 18 månader?


Om fakturan som du letar efter är äldre än 18 månader så kan du komma i kontakt med vår kundservice och be dem skicka ut fakturan-/ fakturorna som du behöver. Kostanden för det ligger på 30 kr per fakturakopia. Om du däremot bara behöver momsspecifikationen så kan vi skicka den till dig kostnadsfritt.

 

 


Detta ämne har stängt för kommentarer