News

Tre - Årets nätoperatör 2019 ​​​​

  • 13 February 2020
  • 0 svar
  • 337 visningar

Användarnivå 7
Emblem +10
  • Pensionerad Moderator
  • 709 kommentarer

Under onsdagskvällen utsågs vi till Årets nätoperatör vid Telekomgalan som hölls på Grand Hôtel i Stockholm. Priset går till Tre för att under året ha utmanat med lågprisabonnemang för både företag och familjer, och lanserade som första operatör i Sverige ett publikt 5G-nät. 

Det här priset tillhör våra kunder och alla våra medarbetare på Tre. Vi har under året jobbat hårt för att förenkla abonnemangsformer, med att förbättra vårt nät och att göra våra kunder nöjdare. Det här motiverar oss att jobba ännu hårdare under 2020  - Haval van Drumpt, vd för Tre Sverige.


Juryns motivering till Tre som vinnare löd:

För att en marknad ska ta sig framåt måste någon aktör våga göra det lilla extra för att utmana både marknaden och sig själva. Telekomgalans pris för bästa nätoperatör syftar till att premiera de operatörer som ser till att det digitala samhället både fungerar och utvecklas till nya nivåer.

Vinnaren av Telekompriset i kategorin för årets nätoperatör tilldelas en operatör som under 2019 har vågat utmana resten av marknaden när det gäller såväl nya teknik- och nätsatsningar som nya produktpaketeringar och prissättningar. Bolaget har ruskat om marknaden på många olika plan.

 

 


Det här ämnet är stängt för kommentarer