News

Var med och påverka våra tjänster och produkter!

  • 13 January 2022
  • 0 svar
  • 88 visningar
Var med och påverka våra tjänster och produkter!
Användarnivå 7
Emblem +36

Gå med i gruppen Beta-testare!

 

I gruppen “Beta testare” samlar vi medlemmar som är intresserade av att kolla bakom kulisserna på Tre och vara med och testa på nya tjänster, produkter och funktioner som ännu inte lanserats, och därmed ge era egna inputs och framförallt vara med och påverka! :rainbow:

 

Vi har tidigare gjort tester som exempelvis första stadiet av vår kommande chattbot och testa på den allra första betan av Mitt3 (som idag är det vi ser när vi loggar in idag). Där har vi fått in extremt värdefull feedback och har hjälpt till stor del med att få in det som gjort Mitt3 till vad det är idag.

Den nya gruppen Beta testare är ett nystartat koncept och är den första platsen vi går till för att samla in de som vill testa på nyheter - skulle du vara intresserad så är det bara ett knapptryck ifrån att gå med!

 

Näst på tur har vi beta-stadiet av chattboten som är påväg! Vi har i tidigare test haft den allra tidigaste versionen av chattboten, och behövde då få in tester för att se vad man behöver för att göra det rätt.

Nu har vi dock lagt grunden till vad chattboten kommer vara och behöver nu riktiga interaktioner och konversationer för att se till att den klarar av det jobb som den ska hantera :sunglasses:

 

 

 

Så här gör du för att gå med i gruppen:

 

 1   Gå in på fliken “Grupper” som du hittar högst upp på 3Community

 

 

 2  Välj och tryck på gruppen “Beta testare

 

 

 3  Slutligen, tryck på knappen “Begär att gå med” - så får du därefter e-mail så fort din begäran har godkänts

 

 

Medlemmar i gruppen kommer att få ett e-mail när ett inlägg skapas - så att du vet när nästa test läggs ut!
Hoppas att du vill vara med och påverka :mag::nerd:


Det här ämnet är stängt för kommentarer