Besvarat

Återställs surfen när man uppgraderar abonnemanget?

  • 11 november 2019
  • 2 svar
  • 38 visningar

Användarnivå 1

Jag uppgraderade nyligen mitt bredbandsabonnemang från 200 GB till 500 GB och på Mitt3 så ser jag två olika siffror för användandet av datan. En siffra har med användandet innan bytet (434,32 GB) och den andra har bara med användandet efter bytet (237,35 GB). Vilken gäller?

 

icon

Bästa svar av Pettersson 11 november 2019, 01:10

Hej,

 

som jag tolkar bilden så har du totalt använt 434,32GB surf denna månad. I ditt abonnemang så har du 500GB data och av dessa har 236,3GB använts, dvs att du har 263,7GB kvar att använda till och med 2019-11-30 - plus de ca 4GB som du har från ett annat abonnemang.

 

I ditt fall när du ser över hur mycket data du har kvar bör du kolla på mätaren, den övre siffran visar totalt - inklusive eventuell musiksurf osv.

Visa original

2 svar

Användarnivå 7
Emblem +11

Hej,

 

som jag tolkar bilden så har du totalt använt 434,32GB surf denna månad. I ditt abonnemang så har du 500GB data och av dessa har 236,3GB använts, dvs att du har 263,7GB kvar att använda till och med 2019-11-30 - plus de ca 4GB som du har från ett annat abonnemang.

 

I ditt fall när du ser över hur mycket data du har kvar bör du kolla på mätaren, den övre siffran visar totalt - inklusive eventuell musiksurf osv.

Användarnivå 7
Emblem +8

@Pettersson har helt rätt, det som mätarna visar är korrekt. Dvs du har 263,7 + 4GB kvar att använda i november. 

Vi är medvetna om att det är förvirrande och ser tokigt ut när man byter abonnemang, i nya versionen av Mitt3 kommer det att se bättre ut. :)

 

 

Svara