Besvarat

Bekräftelse av nummerflytt

  • 15 september 2018
  • 2 svar
  • 256 visningar

  • Registrerad användare
  • 0 kommentarer
Hej!
Jag har väntat på bekräftelse av nummerflytt. Nu har jag fått mail om det samt att Telia meddelat att de förstått att jag byter operatör. Varför går det ändå inte att aktivera abbonemanget på min egen mobil ??

[Redigerat] - Ämnet har flyttats till abonnemang
icon

Bästa svar av Tristan 15 september 2018, 18:37

Hej!Om du inte kan använda det SIMkort du har fått från 3 och det temporära nummer till vilket du har begärt nummerflytt från Telia så kan det bero på ett antal olika faktorer.Har du aktiverat det SIMkort du har fått från oss enligt instruktioner?Följ annars informationen här:

AktiveringOm SIMkortet har blivit aktiverat men du ändå inte kan nyttja det kan det bero på att din mobil är låst till en annan operatör, då måste du kontakta den operatören för upplåsning, eller så stödjer inte den mobil du använder 3G/4G-nät utan är en GSM-telefon.
Visa original

2 svar

Användarnivå 5
Emblem +10
Hej!

Om du inte kan använda det SIMkort du har fått från 3 och det temporära nummer till vilket du har begärt nummerflytt från Telia så kan det bero på ett antal olika faktorer.

Har du aktiverat det SIMkort du har fått från oss enligt instruktioner?

Följ annars informationen här:
Aktivering

Om SIMkortet har blivit aktiverat men du ändå inte kan nyttja det kan det bero på att din mobil är låst till en annan operatör, då måste du kontakta den operatören för upplåsning, eller så stödjer inte den mobil du använder 3G/4G-nät utan är en GSM-telefon.
Användarnivå 4
Emblem +9
Halloj @Iramsle!

Varmt välkommen till vårt härliga community - jättekul att se dig här! 😀

Hur har det gått? Hjälpte Tristans svar dig med att få igång ditt abonnemang och med din nummerflytt? Glöm inte att markera det som "Bästa svar" i sånt fall så att vi andra också vet att det fungerade.

Hoppas att du har en finfin vecka!

Svara