Fråga

byta av två nummer mot varandra

  • 1 August 2022
  • 2 svar
  • 34 visningar

Hej!

Kan man byta sitt 3-nummer mot ett nummer hos annan operatör? Olika ägare men båda går med på det. Och båda har bindningstid, både hos 3 och den andra operatören.

Hur kan man göra det här samtidigt och smidigt.

 

Tack i förskott 


2 svar

Användarnivå 6
Emblem +9

Hejsan , 😎 @Sam13 

 

Man kan göra nummerflytt från en operatör till en annan . Men om du ska byta nummer med en annan person . Så känns det som ni får göra ett ägarbyte . Och om ni båda står under bindningstider , så är då frågan om det ör möjligt just under den tiden .

 

Men man vet ju ldrig förräns man man frågar så jag skulle nog råda dig att ni hör av er till era respektive kundsupport och hör vad dom har för lösningar angående detta .

 

Mvh F

Användarnivå 7
Emblem +13

@Sam13 Hej,

 

ja det är möjligt, även om det kommer att bli krångligt. Det är inget att rekommendera, eftersom det kommer att bli krångligt. Det kommer att kräva att ni öppnar ett nytt varsitt abonnemang hos era nuvarande operatörer. Ni kommer även att bli utan era nummer i upp till två veckor och då använda er utav tillfälliga nummer. 

Dock tillåter inte vissa operatörer korsbyten mellan abonnemang. Hos vissa operatörer tillkommer det dessutom en avgift för att byta nummer på ett abonnemang, en kostnad som brukar ligga på 250-300kr. 

Svara