Besvarat

Stängs mitt tidigare abonnemang av vid flytten till Tre?

  • 25 september 2018
  • 1 svar
  • 796 visningar

  • Registrerad användare
  • 0 kommentarer
Har bytt mobilabonnemang till tre från telia. Skall jag säga upp abonnemanget hos telia, eller sker det automatiskt i samband "porteringen"?

[Redigerat] - Ämnet har flyttats till abonnemang
icon

Bästa svar av Pettersson 25 september 2018, 15:27

Hej!Om du inte har någon bindningstid kvar hos Telia så kommer abonnemanget att avslutas automatiskt när numret flyttas över. Då kommer du att få en slutfaktura från Telia på din uppsägningstid, vanligtvis är det en månad. Du kan alltid ringa till Telia och säga upp abonnemanget ändå, men det behövs egentligen inte.Om du har bindningstid kvar hos Telia behöver du själva ringa och säga upp abonnemanget och se till att det är öppet för portering. När nummerflytten sedan sker avslutas abonnemanget och du får en slutfaktura på resterande månadsavgifter.Hoppas att detta besvarar din fråga? 🙂
Visa original

1 svar

Användarnivå 7
Emblem +12
Hej!

Om du inte har någon bindningstid kvar hos Telia så kommer abonnemanget att avslutas automatiskt när numret flyttas över. Då kommer du att få en slutfaktura från Telia på din uppsägningstid, vanligtvis är det en månad. Du kan alltid ringa till Telia och säga upp abonnemanget ändå, men det behövs egentligen inte.

Om du har bindningstid kvar hos Telia behöver du själva ringa och säga upp abonnemanget och se till att det är öppet för portering. När nummerflytten sedan sker avslutas abonnemanget och du får en slutfaktura på resterande månadsavgifter.

Hoppas att detta besvarar din fråga? 🙂

Svara