3Community blir 1 år!

  • 19 March 2019
  • 2 svar
  • 382 visningar
3Community blir 1 år!
Användarnivå 5
Emblem +10
  • Retired Moderator
  • 662 kommentarer

Hipp hipp hurra!


Nu är det ett år sedan vi slog upp portarna till vårt kära 3Community. Vid invigningen sa Oscar Otteborn, sälj-och servicechef här på Tre - Det finns en enorm kraft när kunder delar med sig av sina erfarenheter. Vi vill skapa en dialog som både hjälper kunderna och gör oss mer transparenta. Det här träffar många samhällstrender som crowd sharing, där konsumenter gärna delar med sig av kunskap och hjälper andra.


Vi vet att det finns en väldigt bred kunskapsbas hos våra kunder. Oavsett om man kan mycket om lite, eller lite om mycket, har man möjlighet att bidra till 3Community.

Det var en stor anledning till att vi valde att lansera 3Community och att jag kan skriva det här inlägget överhuvudtaget. Utan er hade 3Community inte existerat. 😘


Att bara starta ett forum räckte inte för oss, utan vi ville göra något mer för att belöna de medlemmar som tar sig tiden att hjälpa andra och diskutera idéer kring våra produkter och tjänster. Så vi startade Superhjälte-programmet.


Vi vill gärna ge varenda en av er härliga människor en shoutout, men eftersom utrymmet är begränsat, vi vill ta tillfället i akt och tacka våra mest aktiva och hjälpsamma användare, våra Superhjältar:

@Pettersson
@Chipsgeneralen
@Tristan

Med 40 skapade ämnen, 1585 kommentarer och 977 bästa svar, är de våra mest aktiva och lojala medlemmar. En av dem har varit med oss sedan starten och vi hoppas att samtliga kommer att stanna hos oss även i framtiden. ❤️

Stort tack för att ni under året har hjälpt otaligt många andra och samtidigt:

  • Gett oss många nya idéer och feedback kring kommande tjänster
  • Testat nya produkter och delat era tankar med andra
  • Deltagit på evenemang och låtit oss lära känna er ännu bättre
  • Följt med oss på studiebesök till mastanläggningar och mycket merÄr du intresserad av att bli en framtida Superhjälte?
Ju mer aktiv du är i konversationer, svarar på frågor och delar med dig av idéer, ju tidigare kan du bli en av de mest inflytelserika medlemmarna på communityt. Få den berömmelse du förtjänar!


Nu ser vi fram emot ännu fler fantastiska år tillsammans med er Alla!
Givetvis fortsätter vi med att ha härliga diskussioner, lösa kluriga frågor och dela med oss av erfarenheter.

Vi ses i trådarna!

2 svar

Användarnivå 7
Emblem +13
Grattis! Kul att vara med 😃Användarnivå 7
Emblem +11
🥳 grattis! Otroligt kul att få ta del av detta!

Svara