Klistrad tråd

Möt 3Community | Introducera dig själv

  • 15 mars 2018
  • Lounge
  • 62 svar
  • 28254 visningar


Visa första inlägg

62 svar

Användarnivå 6
Emblem +6
Fredrik W skrev:

Jag heter Fredrik och har jobbat på 3 sedan 2001 (!). Idag är jag chef för en grupp som heter Site Engineering. Det är vi som bygger ut, uppgraderar och förbättrar mobilnätet. Vi bygger master, torn och monterar antenner på hustak inne städerna. Antennanläggningar finns också inomhus i köpcentrum, på sportarenor och i tågtunnlar. Just nu pågår den största nätsatsningen i 3s historia sedan vi lanserade 3G-nätet 2003, och vi har just nu mer än hundra byggare och installatörer igång runt om i landet!

Uppgraderingarna vi gör just nu innebär bättre 4G-täckning, bättre kapacitet och högre datahastigheter för våra kunder. Genom att vi även börjar använda vårt 2100MHz-band, som hittills endast använts för 3G, även för 4G kommer vi kunna erbjuda sk LTE Advanced, även kallad 4G+ på ännu fler platser än tidigare. Kanske kan jag svara på en och annan nyfiken fråga om vårt nät. 🙂


Bonusinfo: Bor i Malmö, gillar att spela golf och att se MFF spela fotboll.Varmt välkommen hit Fredrik! 😃
Vi är oerhört glada över att du vill vara med och bidra med din expertis. Jag är övertygad om att det finns många här (inklusive mig själv) som skulle vara intresserade att diskutera diverse frågor om nätet, speciellt nu när vi satsar så mycket på det!
Användarnivå 2
Emblem +5
Halloj allihopa!

Mitt namn är Martin, även kallad niiveus här på vårt härliga community, och jag är er nyaste moderator. Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av detta underbara community som vi tillsammans bygger fram! 😀

Vem är du?
Mitt namn är Martin och jag är en ung grabb på 25 år - ett sommarbarn med energi som ett kärnkraftverk. Jag har jobbat på Tre i snart fem år där jag började min resa på kundservice över telefon. Dom senaste två åren har jag spenderas hos Tres underbara team för sociala medier där jag bland annat varit med och lanserat vår nya chatt på hemsidan. Nu har även dörren för community öppnats för mig vilket jag längtat efter så att jag kan få vara med i allt det roliga här.

I övrigt är jag en positiv och extrovert person. Jag gillar både fartfyllda saker och siesta.


Keeping it family friendly! 😉

Vad gjorde du innan du började jobba för Tre?
Innan jag började jobba för Tre studerade jag naturbruk med inriktning på djursjukvård - något som jag än idag tycker är väldigt intressant. Det var något jag gjorde på gymnasienivå och examinerades i något som heter D9 (om man är intresserad om vad det är kan man läsa mer om det här.), dock tror jag att den licensen har nu bytts ut mot en ny som man måste examineras i för att ha kvar sin licens.

Efter studierna var klara så började jag direkt att jobba inom detaljhandel för djur där jag snabbt fick intresse om foderlära för hundar och katter, men även gnagare, reptiler och fiskar. Mycket intressant att läsa på om man har djur själv. ☺

Det var däremot svårt att hitta en fast anställning inom det yrket men som tur vad hade jag redan en storebror som jobbade på Tre och storebror gjorde något som bara storebröder kan göra vilket var att hjälpa mig få jobb här. #SiblingGoals

Vad har du för intressen?
Utöver mitt intresse för djur så är jag intresserad av RPG spel som The Elder Scrolls V: Skryim, vilket jag spenderat en hel del tid på, men även andra MMORPG spel som World of Warcraft. Jag gillar även att umgås med mina vänner - kanske inte lika mycket att gå ut och festa på stan som förut, men tackar sällan nej till en fika, middag eller vinkväll.Jag gillar även att resa, vilket är något jag gjort mycket med familjen då en av mina skapare arbetar inom flygbranschen. Familjen har nyligen införskaffat ett hem i Thailand som har blivit en favorit att resa till när tillfället tillåter.

Har du något sällskapsdjur? Vilket är ditt favoritdjur?
Jag bor ensam men har inget sällskapsdjur i dagsläget. Just nu känner jag att jag inte har tiden ett sällskapsdjur kräver men jag ser verkligen fram emot att ha det. Jag har däremot haft sällskapsdjur när jag bott med mina skapare - en Egyptisk Dabbagam som hette Dagge samt några fiskar varav en var en Kampfisk som jag döpte till Lars-Erik Olof Finfena.


Bild på Dagge - visst var han söt?! 😍

Jag hade även en ökenråtta när jag var väldigt liten som jag döpte till Camilla. Mina skapare var även förvånade när deras kanske sexåriga skapelse döper en råtta till Camilla.

Gällande mitt favoritdjur skulle jag säga att det är hundar, specifikt Irländsk Varghund. Blev helt kär i dessa legs-like-a-runway-model hundar efter jag fick äran att ta hand om två under min praktik på SLU, Sveriges Lantbruksuniversitet som inte mådde så bra.


Jag hoppas att ni har fått en någorlunda bild på vem jag är och jag ser fram emot att få lära känna er bättre! Jag lämnar en fråga till er - vad är ditt intresse som du brinner för? ☺

Hejsvejs så länge!
Användarnivå 2
Johnny skrev:


Snobben skrev:


Ludde skrev:

Hejsan Är kund sedan 2005 med familjen har vi väldigt många abb och är Guldkunder.
Är mkt teknik/ljud intresserad, och gillar 3 för deras fria musik, som sätter guldkant på min tillvaro.

Vad innebär Guldkund hos 3?

@Snobben Guldkund är inget vedertaget begrepp som vi använder, men det jag tror att det anspelar till är att man är en trogen kund hos oss på Tre.3First heter det väll?
Användarnivå 2
Emblem +5
@Snobben, vad kul att du känner till 3First! 😀

3First är våra 3Ambassadörer och VIP-kunder & dom kan vara allt från influensers till kändisar. Det finns inte jättemycket att läsa om 3First men vi har en liten del av våra hemsida här för 3First. Där hittar man även kontaktinformation för intresse och information om 3First.

Hoppas du har en finfin vecka!
Användarnivå 2
niiveus skrev:

@Snobben, vad kul att du känner till 3First! 😀


3First är våra 3Ambassadörer och VIP-kunder & dom kan vara allt från influensers till kändisar. Det finns inte jättemycket att läsa om 3First men vi har en liten del av våra hemsida här för 3First. Där hittar man även kontaktinformation för intresse och information om 3First.

Hoppas du har en finfin vecka!
Jo jag står i kö till 3First & har gjort sedan 2016
Hej varit kund hos 3 i 3 år 🙏😁
Hej , Tobbe från Alunda här , trogen 3 kund sen länge . Ser ingen anledning att byta när man får trevlig och kompetent hjälp med abbonemangfrågor och tekniska frågor mm .
Har alltid varit intresserad av ny teknik , hade tegelstenen nokia 9000 med vikbar skärm och tagentbord för att ta emot fax/ körningar då vi hade åkeri ....
Nu ser jag fram emot att köpa och pröva super routern Huawei b 2368 och köra fiberlöst då jag tror att det är bättre att vara trådlös än att sitta fast med en sladd 😉
Mvh Tobbe Trucker Alunda Sweden
Användarnivå 6
Emblem +6
TobbeTrucker skrev:

Hej , Tobbe från Alunda här , trogen 3 kund sen länge . Ser ingen anledning att byta när man får trevlig och kompetent hjälp med abbonemangfrågor och tekniska frågor mm .
Har alltid varit intresserad av ny teknik , hade tegelstenen nokia 9000 med vikbar skärm och tagentbord för att ta emot fax/ körningar då vi hade åkeri ....
Nu ser jag fram emot att köpa och pröva super routern Huawei b 2368 och köra fiberlöst då jag tror att det är bättre att vara trådlös än att sitta fast med en sladd 😉
Mvh Tobbe Trucker Alunda SwedenVarmt välkommen hit @TobbeTrucker! ☺
Oj, ja även om det var en tegelsten så var det en väldigt kompetent mobil för den tiden. Att man kunde ta emot fax på den har jag dock missat helt. Häftigt!
Vad roligt! Vi tror starkt på denna modell och tror att B2368 kommer göra stor skillnad för våra kunder som bor en bit från basstationen, vill ha ännu snabbare hastigheter eller bara vara rustade inför framtiden.
Användarnivå 1
Hej! Heter Christina, och har varit kund myyycket länge på Tre. Funderade faktiskt för ett tag sen att byta operatör, men det berodde på vissa försäljare. Både som ringde upp - och på stan. Tvärtom när jag ringt kundservice och teknisk support på Tre har alla varit fantastiska.

Nu är jag kvar åtminstone till bindningstiden med min nya iPhone är över. Funkar allt som jag vill - bor delvis utomlands - blir jag mer än gärna kvar. (Blev dock utlovad en rabatt som långvarig, trogen kund, men den har jag inte sett till...;))

Har köpt en mobil router - som funkar klockrent. För att vara fri att kunna köpa GB/månad. Inte för att jag ännu har behov av det då som sagt funkar som bra. Däremot är min nya iPhone (som jag nu i startskedet har problem med att låsa upp, trots aktiverat SIM-kort och allt) låst i 24 månader. Den har jag också utökat surfminnet på, så hittills tycker jag allt funkar kanonbra både när hemma i Sverige och när på resa i Europa.

Är journalist, kulturskribent mest, sen många år, så väldigt beroende av att såna här tekniska prylar funkar. Är mkt fascinerad över den tekniska utvecklingen kring sånt här, men är också passionerat intresserad av nästan allt som har med konst av något slag att göra. (Jobbat som teaterkritiker m m i många år, men inte längre; gillar utmaningar, så är mitt i en ny vändpunkt i mitt liv! Som måste vara inramat av vackra saker som konst, design, musik, kreativitet o dyl, liksom engagemang i världsfrågor som politik, sociala medier, men också som sagt den tekniska utvecklingen!
Hej, Thomas heter jag. Har varit kund hos tre i princip sedan starten. Tidigt 2004 om jag inte minns fel. Kan väl säga att utbud och kvalitet blivit bättre och bättre med åren. Ha det gött. 😀
Användarnivå 3
Emblem +9
Indfree skrev:

Hej, Thomas heter jag. Har varit kund hos tre i princip sedan starten. Tidigt 2004 om jag inte minns fel. Kan väl säga att utbud och kvalitet blivit bättre och bättre med åren. Ha det gött. 😀Tjena Thomas! Nils här! Varmt välkommen till vårt fantastiska community! 🙂

Hoppas du kommer trivas! 🙂
Användarnivå 3
Emblem +9
Chrizz skrev:

Hej! Heter Christina, och har varit kund myyycket länge på Tre. Funderade faktiskt för ett tag sen att byta operatör, men det berodde på vissa försäljare. Både som ringde upp - och på stan. Tvärtom när jag ringt kundservice och teknisk support på Tre har alla varit fantastiska.

Nu är jag kvar åtminstone till bindningstiden med min nya iPhone är över. Funkar allt som jag vill - bor delvis utomlands - blir jag mer än gärna kvar. (Blev dock utlovad en rabatt som långvarig, trogen kund, men den har jag inte sett till...;))

Har köpt en mobil router - som funkar klockrent. För att vara fri att kunna köpa GB/månad. Inte för att jag ännu har behov av det då som sagt funkar som bra. Däremot är min nya iPhone (som jag nu i startskedet har problem med att låsa upp, trots aktiverat SIM-kort och allt) låst i 24 månader. Den har jag också utökat surfminnet på, så hittills tycker jag allt funkar kanonbra både när hemma i Sverige och när på resa i Europa.

Är journalist, kulturskribent mest, sen många år, så väldigt beroende av att såna här tekniska prylar funkar. Är mkt fascinerad över den tekniska utvecklingen kring sånt här, men är också passionerat intresserad av nästan allt som har med konst av något slag att göra. (Jobbat som teaterkritiker m m i många år, men inte längre; gillar utmaningar, så är mitt i en ny vändpunkt i mitt liv! Som måste vara inramat av vackra saker som konst, design, musik, kreativitet o dyl, liksom engagemang i världsfrågor som politik, sociala medier, men också som sagt den tekniska utvecklingen!Hej @Chrizz ! Varmt välkommen till vårt härliga forum! 😃

Jag håller tummar och tår att allt ska fungera precis som du önskar! Vi ska göra allt för att du ska ha en sån bra upplevelse med Tre som det bara är möjligt.


Vad roligt att du är journalist/kulturskribent!
Älskar själv musik, konst, film och allt som kretsar kring det (Musikaler är en klar favorit 😍). Kanske har jag läst något som du skrivit? Kanske kan du t.o.m. skriva något här? 😉

Jag tror och hoppas du kommer trivas här! Ha en fantastisk dag!

Svara

    Vi använder cookies

    Genom att använda 3Community godkänner du att vi använder cookies för att förbättra och anpassa din upplevelse. Läs mer.

    Acceptera Cookie settings