Skip to main content
Nykomling
aug. 27, 2024 2:54 em UTC
Fråga

Återvinning mobiltelefon

Jag noterar att jag skall genomföra vissa moment angående platstjänst innan jag översänder

min g:a telefon till Tre för återvinning.

 

Om jag går in under inställningar och under"plats", stänger jag där av platsbehörighet. Om jag dessutom,

också under inställningar, går till "om telefon" , under återställ väljer "fabriksdataåterställning" borde väl 

telefonen vara åtgärdad enligt era direktiv för optimal värdering av insänd telefon?

 

Tacksam för ert svar

    1 svar

    Hjälte
    aug. 28, 2024 8:49 fm UTC

    Om det är en iPhone måste du först stänga av “Hitta”-funktionen. Den ligger inte fysiskt i mobilen och påverkas inte av en fabriksåterställning. Det är endast det Apple-id som slog på det som kan slå av det.

    Translate