Skip to main content
Nykomling
December 31, 2018
Besvarat

Vad händer när man nollställer mobilen?

  • December 31, 2018
  • 2 svar
  • 188 visningar
vad händer när man nollställer mobilen

[Redigerat] - Ämnet har flyttats till mobil - Ämnets titel har redigerats för att reflektera innehållet bättre
    Bäst svar av Chipsgeneralen
    Hej, när du nollställer en telefon så tar du bort all information på telefonen. Dvs att den blir som dagen du öppnade förpackningen telefonen kom i. Alla inställningar kontakter osv försvinner (om du inte gör en säkerhetskopia till antingen Googles tjänst eller apples egna tjänst.
    Hoppas det klarnade lite!

    2 svar

    Chipsgeneralen
    Superhjälte
    Superhjälte
    December 31, 2018
    Hej, när du nollställer en telefon så tar du bort all information på telefonen. Dvs att den blir som dagen du öppnade förpackningen telefonen kom i. Alla inställningar kontakter osv försvinner (om du inte gör en säkerhetskopia till antingen Googles tjänst eller apples egna tjänst.
    Hoppas det klarnade lite!
    Om mitt svar har hjälpt dig var då vänlig och hjälp andra att hitta rätt genom att markera det som "Bästa svar" samt gilla ifall du tycker att mitt svar var bra.
    fredhTrådskapare
    Nykomling
    December 31, 2018
    Okey. Happy New Year