Besvarat

Dolda nummer

  • 7 maj 2019
  • 1 svar
  • 7637 visningar

  • Registrerad användare
  • 0 kommentarer
Hej! Jag hade ett dolt nummer som ringde mig idag och hade gärna velat veta vem det var, hade ni på något sätt kunnat kolla upp vem det var eller spåra det dolda numret?
icon

Bästa svar av Tretin 8 maj 2019, 10:17

Halloj där @MaMo! :-)Det går faktiskt att ta reda på, men jag rekommenderar endast att göra det om det är väldigt aktuellt för en då det kostar en slant.I kontakt med kundservice kan du be att få fram nummer på dolda nummer som ringt dig under en efterfrågad period. Vi skickar sedan hem numren till dig så att man kan pussla ihop vem det är som ringt en.Tjänsten heter 3Dolt Nummer sätter dig tillbaka 699 kronor på fakturan som månaden därpå. Kostnaden är per abonnemang en gång, så det är inte per nummer som du vill ta reda på. 🙂
Visa original

1 svar

Användarnivå 4
Emblem +9
Halloj där @MaMo! :-)

Det går faktiskt att ta reda på, men jag rekommenderar endast att göra det om det är väldigt aktuellt för en då det kostar en slant.

I kontakt med kundservice kan du be att få fram nummer på dolda nummer som ringt dig under en efterfrågad period. Vi skickar sedan hem numren till dig så att man kan pussla ihop vem det är som ringt en.

Tjänsten heter 3Dolt Nummer sätter dig tillbaka 699 kronor på fakturan som månaden därpå. Kostnaden är per abonnemang en gång, så det är inte per nummer som du vill ta reda på. 🙂

Svara