Besvarat

Spåra dolt nummer

  • 11 december 2018
  • 1 svar
  • 36853 visningar

Går det spåra ett nummer som ringt med dolt nummer?

[Redigerat] - Ämnet har flyttats till nummer och samtalsinställningar - Ämnets titel har redigerats för att reflektera innehållet bättre
icon

Bästa svar av Tretin 12 december 2018, 12:18

Halloj @Maestrooo!Varmt välkommen till vårt härliga forum! :)Ja, det kan man faktiskt! Vi har en tjänst som vi kallar för 3Dolt Nummer vilket kostar 699 kronor en gång för att få ut nummer som ringt en med dolt nummer över en period på max två veckor. Denna lista skickas sedan hem till ens folkbokföringsadress. Man behöver inte ha en polisanmälan för att begära ut detta då det inte finns några lagliga hinder om att önska att få ut dessa uppgifter.Det du behöver göra är att kontakta kundservice på 0735 300 400 med ditt nummer som du blev uppringd på av ett dolt nummer och när det skedde så ordnar kundservice resten.
Visa original

1 svar

Användarnivå 4
Emblem +9
Halloj @Maestrooo!

Varmt välkommen till vårt härliga forum! :)

Ja, det kan man faktiskt! Vi har en tjänst som vi kallar för 3Dolt Nummer vilket kostar 699 kronor en gång för att få ut nummer som ringt en med dolt nummer över en period på max två veckor. Denna lista skickas sedan hem till ens folkbokföringsadress. Man behöver inte ha en polisanmälan för att begära ut detta då det inte finns några lagliga hinder om att önska att få ut dessa uppgifter.

Det du behöver göra är att kontakta kundservice på 0735 300 400 med ditt nummer som du blev uppringd på av ett dolt nummer och när det skedde så ordnar kundservice resten.

Svara