Besvarat

Hur köper jag en Apple Watch hos Tre?

  • 26 December 2018
  • 4 svar
  • 915 visningar

  • Registrerad användare
  • 0 kommentarer
Hejsan!

För ett tag sedan köpte jag ny mobil hos er.
Jag undrar om det finns möjlighet att även köpa till en appel watch i efterhand och lägga den på mitt abonnemang?

tack på förhand Med vänlig hälsning,
Lovisa
icon

Bäst svar av Chipsgeneralen 26 December 2018, 20:30

Visa original

4 svar

Användarnivå 7
Emblem +38
Hej, om du vill köpa till en Apple Watch så gör du det lättast via kundtjänst/butik.
Jag har för mig att en Watch 4 44mm kostar runt 250 i månaden.
lte-uppkoppling (ringa och ta emot samtalet utan att ha mobilen med dig) kostar ingeting första 6 månaderna och efter det kostar den anslutningen 99kr 🙂

Hej jag förnyade mitt abonnemang med en Appel Watch men undrar varför fick man en laddare med usb-C till klockan utan nåt att koppla sladden i ? jag har inget usb-c alls i hemmet kan inte ladda klockan utan får gå in låna av granne, har jag missat nåt i paketet eller är packet helt galet att man efter en beställning ska behöva springa till netonnet för kunna få fram en laddare ?

Användarnivå 7
Emblem +38

Hej jag förnyade mitt abonnemang med en Appel Watch men undrar varför fick man en laddare med usb-C till klockan utan nåt att koppla sladden i ? jag har inget usb-c alls i hemmet kan inte ladda klockan utan får gå in låna av granne, har jag missat nåt i paketet eller är packet helt galet att man efter en beställning ska behöva springa till netonnet för kunna få fram en laddare ?

 

Hej, Sedan något år tillbaka har Apple slutat skicka med laddare (satt i samma situation som du med gamla laddaren men nya sladden). jag har denna som rekommendation sjukt liten och smidig men bra output för både lur och klocka. 

Annars finns denna lösning för alla enheter samtidigt.

 

Om du har en äldre Apple Watch hemma med laddare så kan du ladda nya klockan med den laddaren. 
Dock så snabbladdas inte klockan då. 

Användarnivå 6
Emblem +40

Hej, För att använda befintlig adapter du har som är med usb så kan du använda en sån här :

39 kr . Så använder du adapter du har . Och adaptern ändrar usb A till USB c som är fallet för apple watch 7 eller senaste watch laddkabel . 

Man kan säkert använda tidigare apple watch kabel . Då jag tex har watch 6 med vanlig usb . Här finns det många lösningar över hur man själv vill ha det .Jag skulle nog föredrar dessa 3 butiker. Kjell är grymt bra !  likväl netonnet & webbhallen . Men finns såklart mer bra ställen.

Alt #1 39 kr adapter ( Vore nästan något för 3´s Butiker att tillhandålla och sälja i butik. Sån här adapter & mer snabbladdar adapter ca 20 w :) 

 https://www.netonnet.se/art/dator-surfplatta/datortillbehor/kablar/adapter/andersson-usb-a-to-usb-c-adapter-3a-60w-silver/1017112.13721/?gclid=Cj0KCQiAqbyNBhC2ARIsALDwAsCW1HPSCamMgZkAJDGB58ov58yMWoVu6Kq2i-L97cmxQtUvPFgDW9UaAuZpEALw_wcB

Kort adapter usb a till usb kabel  → 

Alt#2 129,90 kr 

https://www.kjell.com/se/produkter/mobilt/ladda-koppla/kablar-adaptrar/usb-c-kablar/luxorparts-adapter-usb-a-till-usb-c-p69329

Alt#3 225 kr 

https://www.webhallen.com/se/product/327419-Apple-20W-USB-C-Fastcharger Om man vill ha adapter med 20 W som snabbladdare med den kablen du nu har dvs. Så är detta ett bra val . Men så som alltid , desto mer Watt prylarna är på desto mer ström dras det för få laddat snabbt än lägre och längre så att säga:)  Allt beror enligt mig när man har bråttom att använda Snabbladdare ! Annars kunna ladda i lugn & sansad takt med mindre förbrukning men längre laddtid . 

 

Så finns ju klart Orginalet från själva sillicon valley . Apple egna laddare . 

Med USB A - USB C  319 kr för 1 meter och för 2 meter hela otroliga 399 riksdaler . 

https://www.netonnet.se/art/mobil-smartwatch/smartwatch/apple-watch/apple-watch-tillbehor/apple-magnetic-charging-cable-for-apple-watch-1m/1010286.13978/?siteType=2

 

En magnetisk “ powerbank “ Magsafe är ju heller inte fel om man är på språng och har den laddad i förväg . Sätts fast på baksidan av mobilen och laddar medans du antingen brukar den eller har den någon annanstans . Tänker även om du får löst laddning hemma fullt , så en sån här är aldrig fel i dagens samhälle när man är på språng :) 

https://www.netonnet.se/art/hem-fritid/el-batterier/powerbank/belkin-magnetic-10w-wireless-power-bank-10-000-mah/1016591.13728/?siteType=2 Finns såklart många mer än just detta exempel.

Hoppas du snart ska slippa hoppa över till grannen o låna 😉 Trevligt iofs beroende på granne ! 🙂 Vem vet , grannen kanske “bjuder” dig på en usb adapter/laddare i julklapp :P 

@Rille79

Mvh F 

Svara