Ta din träning till nästa nivå med Samsung Galaxy Watch Active

  • 5 March 2019
  • 1 svar
  • 2278 visningar
Ta din träning till nästa nivå med Samsung Galaxy Watch Active
Användarnivå 5
Emblem +9
  • Pensionerad Moderator
  • 403 kommentarer
Vi alla tränar regelbundet och upplever ingen stress i vardagen... Riktigt så är inte sanningen!

Att hålla igång eller att ens börja med träningen är inte alltid det enklaste. Smartklockan Samsung nu släppt hjälper oss alla på traven med spännande funktioner som, pulsmätare, stressmätare och sömnanalysering.
Jag personligen har iallafall länge väntat på en klocka som man både kan använda i löparspåret, gymmet men också ute i vardagen. Klockans design är vass och snygg och kommer med en rimlig prislapp om vi tittar på den nuvarande marknaden.


Varför Samsung Galaxy Watch Active?

Anledningarna är många, här är några som vi valt att lägga lite extra krut på,


Full koll på stress och vila.
Upplever du att du är stressad eller har dålig sömnkvaliét? Galaxy Watch Activate mäter dina stressnivåer och håller också koll på din sömn genom att veckovis rapportera om dina resultat. Tidpunkterna för vila ock aktivitet hjälper dig även att analysera din vardag och hjälper dig även att förbättra livskvalitén igenom att hålla koll på när dessa mönster visar sig. Hur då kanske ni undrar? Smartklockan erbjuder detaljerade analyser av REM-sömn, vilopuls och djupsömn och antal steg tagna.

Hur ömtålig är klockan?
Klockan står ut när det kommer till kvalité och hållbarhet. Klockan är vattentålig, dammtät och uppfyller även amerikansk militärstandard för temperatur, vibration och stöttålighet. Detta är ett stort plus då klockans primära syfte är för träning.


Hur ställer sig klockan i jämförelse till andra smartklockor?
Många efterfrågar eSIM, något som denna klocka inte har. Däremot erbjuder Smartklockan både WI-FI och Bluetooth (4.0) stöd.
Med hjälp av dessa funktioner håller du dig alltid uppdaterad. Trött på notiser? Samsung har löst det problemet, du kan enkelt temporärt stänga av notiser om du vill fokusera på annat.
Designen är unik och sticker verkligen ut, klockan kan användas i alla sammanhang om du frågar omvärlden. Även om det primära fokuset är träning så kan klockan med sin snygga design bäras även utanför gymlokaler och löpspår.

Kommer jag att kunna ändra utseende och fokusområden på klockans urtavla?
Precis som med alla andra Smartklockor kan du ändra urtavla. Fokusområdena är olika och kan justeras efter just det området du vill fokusera på.
Antal steg, puls eller kalorier brända. Urtavlan som skapat mest uppmärksamhet är stegräknaren, du kan alltså enkelt se antal steg utan att behöva växla till en annan app, något som jag tror många kommer att uppskatta.


Hur ser specifikationerna ut?Display
Det vi tycker är extra roligt är att skärmen är gjord av just GORILLA GLASS3, detta då klockan faktiskt har ett primärt användningsområde inom utsatta situationer. GORILLA GLASS3 är välanvänd av Samsung och att glaset kommer med klockan är inte förvånande.
Klockan kommer att kunna tåla regn och mindre stötar som kan komma dyka upp under din träning.


Mått och vikt
Klockan väger 25gr och måttet ligger på 40 mm. Just detta måttet ställer sig till standarden inom den vanligaste storleken av Smartklockorna på marknaden.

Laddning
Trådlös laddning är kompatibel med Samsungs egna Wireless Charging platta. Har du införskaffat en Samsung Galaxy S10 kan du även ladda klockan direkt på mobilen.


Processor och RAM
Klockan innehåller 768MB RAM + 4GB internminne.
Processorn består av EXYNOS 9110 Dual Core 1.15 GHZ som är specifikt utvecklad av Samsung. Tekniken tillåter klockan att flyta på i ett snabbt och smidigt tempo utan onödig fördröjning.

Bluetooth och WI-FI
Senaste WiFi och Bluetooth (4.0) teknologin säkrar en snabb uppkoppling till din mobil.

Kompatibilitet
Android 4.4 eller senare med minst 1.5GB RAM
IOS: 9.0 eller senareNär lanseras klockorna?

Förköpet har dragit igång och säljstarten börjar 22 mars (Vecka 12).
Kontakta Kundservice eller besök en 3Butik för att förboka ditt exemplar.


Förköpserbjudande fram till 21/3
Om du förbeställer klockan innan den 21 mars blir du berättigad en trådlös powerbank. Beställningen görs via Samsungs Members-portal mellan 22 mars - 7 april 2019.

Gör så här:

1. Besök https://www.samsung.com/se/wearables/galaxy-watch/active-offer/
2. Fyll i dina personuppgifter, produktens serienummer, kvitto samt leveransadress. Produktens serienummer hittar du på förpackningens undersida
3. Den trådlösa powerbanken skickas hem till den leveransadress angetts

Nu är jag intresserad av att veta vad ni tycker om Samsungs nya tillskott bland denna värld fylld av Smartklockor.
Kommer ni att se över alternativen av addera denna Smartklocka till er prylsamling och i så fall varför?

1 svar

Användarnivå 7
Emblem +38
Alltid kul med konkursens.
Tycker klockan. Ser väldigt bra ut, ska tydligen vara kul att använda också. Riktigt smidigt och snygg. Mer klassisk klocka än överdriven ”fitness” look.
En smart funktion är som det står att man kan ladda klockan med mobilen

Svara