Besvarat

Kan inte lösenkoden till mobilen

  • 12 September 2018
  • 1 svar
  • 176 visningar

Hej. Ja har en samsung A8. Ja hadde en 4sifrig kod på den. Som nu min som vadigt inne å ändrat😠 ja har orginal pin och puk koder som va på de korter som simkortet satt på men hur gör ja för att komma in på telefonen. Viktigt måste ha några nummer på den som ja skall ringa på jobbet i morgon bitti. Måste ha hjälp. Snarast. Mvh. Mikael olausson

[Redigerat] - Ämnets text har redigerats då delar inte följde våra riktlinjer - Ämnets titel har redigerats för att reflektera innehållet bättre

icon

Bäst svar av Tristan 13 September 2018, 07:39

Visa original

1 svar

Användarnivå 5
Emblem +10
Hej Mikael!

Till att börja med är detta ett öppet forum och då är det inte lämpligt att lämna ut så mycket personuppgifter, nu kommer säkerligen en moderator att redigera inlägget åt dig men tänk på det i fortsättningen.

Om det inte är en skärmlåskod utan bara PIN-koden som din son har ändrat behöver du bara slå PIN-koden fel tre gånger för att mobilen ska be om PUK-koden. När du använder PUK-koden ska dess 8 siffror skrivas in följt av en helt ny 4-siffrig PIN-kod som alltså inte kan vara samma som den du tidigare har använt.

Ifall det istället handlar om en skärmlåskod är detta inget som 3 har tillgång till och enda sättet att lösa det är att din son kommer ihåg vad han skrev in alternativt att du fabrikåterställer mobilen och då finner du instruktion för detta på länken nedan.
Fabriksåterställning

Svara