Fråga

support

  • 18 September 2023
  • 1 svar
  • 20 visningar

Hej. Min huawei p30 gick sönder för en månad sedan och skärmen är ej brukbar. Jag har nu köpt en iPhone och satt in sim-kortet där vilket funkar fint. Mitt problem nu är att jag har info/dokument som jag ej kommer åt den min android då jag ej kan använda skärmen/starta upp telefonen. Det jag framförallt vill komma åt är mina anteckningar. Är det något ni kan hjälpa mig med i butik eller är den informationen nu borta? 
 


1 svar

Användarnivå 6
Emblem +40

Hejsan , @Knylander 

Tråkigt att höra att telefonen gick sönder.

Det jag kom tänka på är att koppla mobilen till en dator med kabel . Men det är nog så att man behöver trycka på skärmen för ändra till “Transfer Files” , annars kommer det nog bara ladda .Men kan vara en chansning och se vilket läge den väljer direkt , om nu mobilen startar överhuvudtaget om den är laddad. Men kan du inte starta upp telefonen om den varit på laddning ett tag ?

Detta kan vara ett sätt också. Huaweis egna program för Windows / Mac.Det verkar finnas några olika sätt man kan försöka få åtkomst för överföring.

https://www.airdroid.com/remote-control/how-to-access-huawei-phone-from-pc/

https://consumer.huawei.com/en/support/hisuite/

 

Annars tänker jag på hur du varit inloggad på enheten . Typ med ett Gmail konto eller så . Då kan det möjligtvis finnas på någon Cloud lagring.Typ Google drive eller liknande.

/F

Svara