Besvarat

Täckning på vägen från Dalarna till GBG

  • 19 januari 2019
  • 2 svar
  • 127 visningar

På väg från Dalarna till Gbg och har inte haft täckning sen Sala. Är nu i Katrineholm och det är fortfarande dött, fler som har samma problem?

[Redigerat] - Ämnets titel har redigerats för att reflektera innehållet bättre
icon

Bästa svar av Tretin 21 januari 2019, 11:45

Hejsan @Abercrombydrive!Hjärtligt välkommen till vårt härliga forum! ☺️Tråkigt att höra med täckningen på vägen från Dalarna till Göteborg. Har själv upplevt detta ibland när jag åkt längre på motorvägarna men en omstart av mobilen brukar hjälpa ifall mobilen inte kopplar upp sig själv igen som @Pettersson skrev.Det händer att mobilen tappar täckning om man färdas i högre hastigheter. När man färdas snabbt och man ska gå från mast A till mast B händer det att mobilen och masten tappar varandra i bytet - men oftast löser mobilen den själv och kopplar upp sig automatiskt efter en liten stund.
Visa original

2 svar

Användarnivå 7
Emblem +12
Hej,

detta låter konstigt. Har du testat att starta om din telefon?
Användarnivå 4
Emblem +9
Hejsan @Abercrombydrive!

Hjärtligt välkommen till vårt härliga forum! ☺️

Tråkigt att höra med täckningen på vägen från Dalarna till Göteborg. Har själv upplevt detta ibland när jag åkt längre på motorvägarna men en omstart av mobilen brukar hjälpa ifall mobilen inte kopplar upp sig själv igen som @Pettersson skrev.

Det händer att mobilen tappar täckning om man färdas i högre hastigheter. När man färdas snabbt och man ska gå från mast A till mast B händer det att mobilen och masten tappar varandra i bytet - men oftast löser mobilen den själv och kopplar upp sig automatiskt efter en liten stund.

Svara