Telefonen fungerar inte trots omstart

  • 29 januari 2019
  • 4 svar
  • 152 visningar

iPhone 7.

Det går att ringa upp men när den andra svarar så bryts det automatiskt eller så hör man inte varandra. FaceTime fungerar igen heller eller wifi-samtal. Sms och mms fungerar och i övrigt fungerar telefonen. Jag har raderat och starta om all inställningar och nätverksinställningar.

Vad är fel?

Tacksam för hjälp.

[Redigerat] - Ämnet har flyttats till teknisk support

4 svar

Användarnivå 7
Emblem +12
Hej,

det är jättebra att du testat att starta om din telefon och rensa inställningarna! Upplever du samma problem på alla platser eller endast någon speciell plats?
överallt. Har även testat att ta ur simkortet och satt i igen. Satt på flyplansläge och starta om osv...Nu har jag flyttat över simkortet till en anan telefon och det fungerar utmärkt. Är den första telefonen värd att spara eller bara att kassera?
Användarnivå 6
Emblem +10
hej, det låter supermärkligt. Har du återställt den med hjälp av en dator?
Här kan du läsa mer om det. Då blåser man verkligen hela luren.
När du nollställde. Återställde du sedan telefonen från en säkerhetskopia? Detta kan ibland medföra att samma bugg/fel kan följa med trots att man uppdaterat och nollställt.
Användarnivå 4
Emblem +9
Hejsan @lisan!

Hur har det gått med din iPhone 7 - hjälpte det att återställa luren? Återkom gärna med hur det gått och glöm inte att klicka på "Bästa svar" ifall ett svar hjälpte dig. 🙂

Svara