3Skicka Surf

  • 14 mars 2018
  • 0 svar
  • 1702 visningar
3Skicka Surf
Användarnivå 5
Emblem +5

Med 3Skicka Surf kan du skicka surf till nära och kära som också är kunder hos Tre. Perfekt för dig som vill bjussa kompisen eller barnen på en extra surfstund. Du väljer själv hur mycket surf du vill skicka, och till vem. Surfen du skickar dras från ditt abonnemangs återstående surfmängd.

 

1. Logga in i appen med samma inloggningsuppgifter som till Mitt3
Om du inte har registrerat ett Mitt3 konto kan du enkelt göra det här.

2. Välj vilket abonnemang surf ska skickas från
Tänk på att 3Skicka Surf inte fungerar för kontantkort, bredbandsabonnemang eller företagsabonnemang. Om du har tjänsten 3Dela Data så säkerställ att du har surf kvar på ditt mobilabonnemang inne på Mitt3. Man kan bara skicka den surf som ingår i ditt mobilabonnemang, det går inte att skicka surf som man har fått delad med sig från ex. 3Bredband.

3. Välj hur mycket surf som ska skickas genom att snurra på den gröna symbolen och vem det ska skickas till genom att välja en kontakt från din kontaktlista eller genom att knappa in ett nummer.
Det behöver finnas minst 0,5GB kvar på abonnemanget och du kan skicka upp till 10GB per månad från varje abonnemang. Surfen kan skickas till andra som har ett 3Abonnemang.
Om du får ett felmeddelande, prova att ta bort +46 i numret som är sparat i din kontaktlista.4. En bekräftelsesida visas och mottagaren får ett SMS som berättar om hur mycket surf man har fått och vem det kommer ifrån.

 

 

d701c3b1-b275-4d2c-9a83-77dac83f48a6.png


Nu är det är bara att sätta igång! 3Skicka surf kostar inget att använda och ingår för alla kunder hos Tre. Ladda ner appen till din mobil och välj vem du vill skicka surf till. 🙂

 

 


Detta ämne har stängt för kommentarer