Besvarat

Ingen service i Grekland

  • 2 juni 2019
  • 3 svar
  • 136 visningar

Hej!
Vi är i Grekland och en i sällskapet har problem med sin telefon. De står bara ingen täckning fast att alla andra har full täckning. Vi har startat om telefonen, tagit ut sim-kort, försökt nollställa nätverksinställningar, valt operatör men inget hjälper... har ni tips?

[Redigerat] - Ämnets titel har redigerats för att reflektera innehållet bättre
icon

Bästa svar av Tretin 10 juni 2019, 11:01

Hejsan @SamanthaPra!Kan det röra sig om en spärr för roaming i abonnemanget kanske? Ni kan testa den teorin genom att sätta i ett annat SIM-kort från någon annan som den fungerar för. Således mobilen inte är låst och det är ett SIM-kort från någon annan operatör så ska det gå att göra testet. Om det fungerar då så är det en spärr i abonnemanget, men om det inte går så är det något i mobilen.Återkom gärna hur det gick! 😊
Visa original

3 svar

Användarnivå 4
Emblem +9
Hejsan @SamanthaPra!

Kan det röra sig om en spärr för roaming i abonnemanget kanske? Ni kan testa den teorin genom att sätta i ett annat SIM-kort från någon annan som den fungerar för. Således mobilen inte är låst och det är ett SIM-kort från någon annan operatör så ska det gå att göra testet. Om det fungerar då så är det en spärr i abonnemanget, men om det inte går så är det något i mobilen.

Återkom gärna hur det gick! 😊
Hej! Det var en spärr som dykt upp helt plötsligt i abonnemanget, de är mindre än 2 månader sen de funkade problemfritt utomlands så de var mycket märkligt men tre hjälpte oss så de löste sig 🙂
Användarnivå 4
Emblem +9
Hej! Det var en spärr som dykt upp helt plötsligt i abonnemanget, de är mindre än 2 månader sen de funkade problemfritt utomlands så de var mycket märkligt men tre hjälpte oss så de löste sig :)

Nämen va märkligt, vart kan den ha kommit ifrån... 🧐

Skönt att höra att det gick att lösa i alla fall - tillbaka till att njuta av den grekiska solen, Helios! 😉☀️

Svara