Besvarat

Resekostnader mexico vad gäller

  • 22 maj 2019
  • 1 svar
  • 105 visningar

  • Registrerad användare
  • 0 kommentarer
HEj ska resa till Mexico vad gäller med mitt surfande på mitt abonnemang. kan jag surfa på mina 50 g eller annan taxa - vad bör jag tänka på? tips?Råd?
Telefon i övrigt?

[Redigerat] - Ämnet har flyttats till utland
icon

Bästa svar av Pettersson 23 maj 2019, 08:12

Hej,exakt vad din kostnad blir beror lite på vilket abonnemang du har och när du tecknade det. Men 3 har idag en tjänst som heter 3Världen som ger dig surf i 80 länder (Mexico ingår i dessa), så att du kan surfa som hemma med ditt abonnemang. För att komma igång med 3Världen behöver du ett abonnemang med bindningstid och sedan kontakta kundservice som kan hjälpa dig med resten.Här finner du information om hur du kommer igång med 3Världen samt kontaktuppgifter till kundservice. 🙂
Visa original

1 svar

Användarnivå 7
Emblem +12
Hej,

exakt vad din kostnad blir beror lite på vilket abonnemang du har och när du tecknade det. Men 3 har idag en tjänst som heter 3Världen som ger dig surf i 80 länder (Mexico ingår i dessa), så att du kan surfa som hemma med ditt abonnemang. För att komma igång med 3Världen behöver du ett abonnemang med bindningstid och sedan kontakta kundservice som kan hjälpa dig med resten.

Här finner du information om hur du kommer igång med 3Världen samt kontaktuppgifter till kundservice. 🙂

Svara