Besvarat

Priser i Japan med 3Global?

  • 5 March 2023
  • 2 svar
  • 180 visningar

Hej, Jag skall resa till Japan och stanna där 2 månader. De första 30 dagarna kan jag använda mitt abonemang som vanligt men efter detta får jag betala extra. Om jag har 3Global vilka priser gäller då för samtal i Japan? både till mobiler i Japan och utanför Japan?

MVH Hans

icon

Bäst svar av Qwirks 9 March 2023, 06:16

Visa original

2 svar

Användarnivå 6
Emblem +40

Hejsan 🙂, @Emita 

Så som jag förstår det , om du har 3 Global 29 kr / månaden . 30 dagars uppsägningstid .Så är det kostnaderna nedan . Men är inte helt säker . För att få det bekräftat så skulle jag tipsa om kontakta 3 kundservice på chatt t.ex .Eller om någon annan på forumet kan ge ett säkrare svar.

https://www.tre.se/support#kontaktaoss

 

https://www.tre.se/handla/tjanster/3global

 

/F

Användarnivå 5
Emblem +33

3Global är en tjänst som ger billigare samtal från Sverige till utlandet. Den tjänsten ger alltså inte billigare samtal när du är utomlands. När du är utomlands i ett 3Världen-land och har 3Världen har du tillgång till en viss mängd surf (beroende på abonnemang) och fria samtal inom det landet samtal till Sverige i 30 dagar. Därefter gäller ordinarie prislista. Vad jag vet finns inget sätt att komma runt det så ska du vara borta längre än 30 dagar är det nog en bra idé att skaffa ett kontantkort i det landet.

Svara