Besvarat

Roaming tyskland

  • 18 april 2019
  • 1 svar
  • 199 visningar

  • Registrerad användare
  • 0 kommentarer
Hej!
Jag har problem med Internet nu när jag är i tyskland, jag kan inte aktivera dataroaming utan det står bara "anslut till datatjänster under roaming" men det händer ingenting när jag trycker på det..
Vad ska jag göra för att få det att fungera?
Mvh Ida Wedell
icon

Bästa svar av Jocke 19 april 2019, 13:02

Hej @Idawed.Går det inte att aktivera roaming direkt i din telefon, då misstänker jag att det finns en spärr på ditt abonnemang för roaming. Som standard finns det ingen sådan spärr på abonnemangen, den aktiveras endast om du som kund tidigare har önskat aktivera den. Kan t.ex. ha skett innan dem nya reglerna för roaming inom EU/EES-länder eller 3Världen.Är fallet att det finns en spärr, då är det bara att kontakta kundservice så kan dem hjälpa dig att ta bort den.Trevlig resa och glad påsk!
Visa original

1 svar

Användarnivå 5
Emblem +10
Hej @Idawed.

Går det inte att aktivera roaming direkt i din telefon, då misstänker jag att det finns en spärr på ditt abonnemang för roaming. Som standard finns det ingen sådan spärr på abonnemangen, den aktiveras endast om du som kund tidigare har önskat aktivera den. Kan t.ex. ha skett innan dem nya reglerna för roaming inom EU/EES-länder eller 3Världen.

Är fallet att det finns en spärr, då är det bara att kontakta kundservice så kan dem hjälpa dig att ta bort den.

Trevlig resa och glad påsk!

Svara