Klistrad tråd

3Växel - Ställ en fråga

  • 27 November 2020
  • 0 svar
  • 175 visningar
3Växel - Ställ en fråga
  • 3Medarbetare
  • 0 kommentarer

Varmt välkommen till delen i vårt community som handlar om 3Växel! :)

 

Precis som övriga avdelningar så är du lika välkommen hit om det är din första gång eller om du är en inbiten växeladministratör. Tanken är att du ska kunna hitta svar på dina frågor eller hjälpa andra kunder med din expertis. Har du även något tips som övriga kunder bör känna till? Dela gärna med dig!

Här nedan få du se en överblick vad du kan tänkas hitta här.

 

Nyheter och uppdateringar

Få de senaste nyheterna om 3Växel, våra tjänster och produkter.
 

Hitta likasinnade människor

Är du 3Växel-fantast som vill byta tips och knep om funktioner? Träffa dem via 3Community.
 

Hitta svaret på precis allt

Kan du inte hitta det du letar efter på tre.se? Behöver du hjälp med din 3Växel? Vi är här för att hjälpa och ge dig svaren du behöver.
 

Stöd andra användare med din kunskap

Är du den som vet allt om dagens teknik och hur växeln fungerar? Då är du herren på täppan i forumet. Människor kommer till dig för stöd, som en klippa i stormen att luta sig mot.
 

Bli en av våra Superhjältar! 👑

Varje bra community har den där personen som alla känner och älskar! Ju mer aktiv du är i konversationer, svarar på frågor och delar med dig av idéer, ju tidigare kan du bli en av de mest inflytelserika medlemmarna på communityt. Få den berömmelse du förtjänar!
 

Feedback

Ingen gillar ett troll som förstör humöret, men feedback är alltid välkommen. Vi strävar ständigt efter att bli så bra som möjligt, men vi är inte perfekta (vem är egentligen det?), vilket ger utrymme för ständig förbättring och nya utmaningar, och vi älskar utmaningar. Våra ögon och öron är alltid öppna för nya förslag, förfrågningar och idéer!


Det här ämnet är stängt för kommentarer