Vilken router ska du välja?

  • 20 augusti 2019
  • 0 svar
  • 1170 visningar
Vilken router ska du välja?
Användarnivå 7
Emblem +9
  • Community Manager
  • 675 kommentarer
Okej, så det är dags att förnya din router eller kanske är det första gången du ska börja använda mobilt bredband? Vi har full förståelse att det kan vara svårt att välja mellan den variationen av routrar vi erbjuder samt veta vilken som passar just dina behov.

Här kommer jag gå igenom tre av våra routrar så att du på enklast sätt kan välja rätt router efter de krav och behov du har när du ska surfa loss.På roadtrip, i husvagnen eller sommarstugan.

- HUAWEI E5885Huawei E5885 är ett Pocket Wi-Fi som du enkelt kan ta med utanför hemmet. Trådlös anslutning, laddkabel, och enkel anslutning med NFC. Supersmidig!

Jag rekommenderar Huawei E5885 för dig som enkelt behöver kunna koppla upp dig vart du än befinner dig. Routern fungerar bäst när 1-2 personer är uppkopplade samtidigt. En annan fördel är att routern har en inbyggd Powerbank, du kan alltså ladda din telefon med sladd igenom routern. Perfekt under en roadtrip eller i sommarstugan.
Kom igång med 3Bredband
För lägenheten, när flera ska surfa samtidigt

- HUAWEI B525
Huawei B525 är en router som vi alltid rekommenderar för dig som streamar mycket film, surfar ofta och som har som krav att flera personer/enheter ska kunna vara uppkopplade samtidigt. Routern har flera nätverksuttag, så har du stationära datorer eller en spelkonsol går det lika bra att ansluta dem med en nätverkssladd. Installationen är busenkel - Koppla in strömsladden och anslut till WiFi.
Kom igång med 3Bredband
För villan, när det är en bit bort till närmsta mast

- HUAWEI B2368
Den perfekta routern för dig som bor i hus och vill ersätta koppartråden (ADSL) för att komma upp i högre hastigheter. En 4G antenn (ingår) placeras utomhus för att få bästa möjliga täckning och MIMO-tekniken gör att du kan få upp till 70% högre hastigheter.

Behöver du hjälp att montera och installera routern, kan vi genom vårt samarbete med Hemfixare beställa en tekniker åt dig.

💎 @TobbeTrucker var bland första som testade B2368, nedan kan ni läsa om hur det gick.Oavsett vilken router du väljer rekommenderar vi först att kolla upp täckningen på platsen som du har tänkt använda bredbandet på.

  1. Besök täckningskartan
  2. Hitta adress
  3. Välj önskad router-modell
Detta ämne har stängt för kommentarer