Klistrad tråd

3Community - Vad kan jag göra här?

  • 14 March 2018
  • 0 svar
  • 1606 visningar
3Community - Vad kan jag göra här?
Användarnivå 1
Välkommen till 3Community, vad roligt att du har hittat hit! :)

Även om du är helt ny i community-svängen eller en inbiten användare så hoppas vi att du kommer att trivas här. Vårt community finns för att du ska hitta svar på de frågor som du kan tänkas ha, men också för att ge dig möjligheten att ställa egna frågor, delta i diskussioner eller helt enkelt vara delaktig i vad vi hoppas kommer vara ett väldigt givande kunskapsutbyte mellan dig, andra kunder och oss som jobbar på Tre. Här nedanför ser du en överblick över vad vårt community kan erbjuda dig.


Nyheter och uppdateringar

Få de senaste nyheterna om Tre, våra tjänster och produkter.

Hitta likasinnade människor

Är du en Android-entusiast eller iOS-fantast som vill byta tips och knep om funktioner? Träffa dem via 3Community.

Hitta svaret på precis allt

Kan du inte hitta det du letar efter på tre.se? Behöver du hjälp med din mobil eller router? Vi är här för att hjälpa och ge dig svaren du behöver.

Stöd andra användare med din kunskap

Är du den som vet allt om dagens teknik och mobiler? Då är du herren på täppan i forumet. Människor kommer till dig för stöd, som en klippa i stormen att luta sig mot.

Bli en av våra Superhjältar! 👑

Varje bra community har den där personen som alla känner och älskar! Ju mer aktiv du är i konversationer, svarar på frågor och delar med dig av idéer, ju tidigare kan du bli en av de mest inflytelserika medlemmarna på communityt. Få den berömmelse du förtjänar!

Feedback

Ingen gillar ett troll som förstör humöret, men feedback är alltid välkommen. Vi strävar ständigt efter att bli så bra som möjligt, men vi är inte perfekta (vem är egentligen det?), vilket ger utrymme för ständig förbättring och nya utmaningar, och vi älskar utmaningar. Våra ögon och öron är alltid öppna för nya förslag, förfrågningar och idéer!

Det här ämnet är stängt för kommentarer