Besvarat

3världen funkar ej

  • 11 mars 2019
  • 1 svar
  • 219 visningar

  • Registrerad användare
  • 0 kommentarer
Hej igen, har varit i kontakt med er om våra telefoner och det står fortfarande No service och nätet funkar ej på våra telefoner. Jag har varit i Turkiet nu en hel dag utan service och nät. Snälla fixa detta jag är trött och kan ej uppleva min semester!

[Redigerat] - Ämnets text har redigerats då delar inte följde våra riktlinjer
icon

Bästa svar av Jocke 18 mars 2019, 11:51

Hej @Damla.Om du har 3Världen aktiverad på ditt abonnemang behöver du endast ha dataroaming aktiverat i din telefon för att du ska kunna använda det utomlands.Har du dataroaming aktiverat men fortfarande problem. Kolla gärna in denna artikeln för lite tips & trix.Notera även att det är viktigt att du inte har någon tidigare spärr för utlandstrafik på ditt abonnemang, i så fall fungerar det inte att använda utomlands. Det är ingen spärr som ligger aktivt som standard utan något som aktiveras samt tas bort via kundservice.Ha en fin resa!
Visa original

1 svar

Användarnivå 5
Emblem +10
Hej @Damla.

Om du har 3Världen aktiverad på ditt abonnemang behöver du endast ha dataroaming aktiverat i din telefon för att du ska kunna använda det utomlands.

Har du dataroaming aktiverat men fortfarande problem. Kolla gärna in denna artikeln för lite tips & trix.

Notera även att det är viktigt att du inte har någon tidigare spärr för utlandstrafik på ditt abonnemang, i så fall fungerar det inte att använda utomlands. Det är ingen spärr som ligger aktivt som standard utan något som aktiveras samt tas bort via kundservice.

Ha en fin resa!

Svara